Forsvundet kat blev fundet 3.700 kilometer fra sit hjem

Den seks måneder gamle kat, Spice, har været på noget af et eventyr. Under Halloween-festlighederne stak den af fra sit hjem i New Mexico. Den 11. november dukkede den op på et kattehjem i Maine, 3.700 kilometer østpå, skriver Today.com.

Hvordan den er endt der, er der ingen, som ved, men der gættes i at katten er hoppet ombord på en lastbil eller et godstog, da ejeren bor ved siden af en togstation i New Mexico.

Nu er det næste problem så opstået: hvordan kommer katten hjem igen? Ejeren i New Mexico taler ikke engelsk, og hun har heller ikke råd til flybilletten til Maine. Men heldigvis er hjælpen på vej, så katten kan komme hjem og fejre jul med familien. Flyselskabet, Southwest Airlines, har nemlig tilbudt at flyve katten hjem uden beregning. Et firma, der producerer kæledyrsartikler, har også tilbudt at bringe Spice hjem, så der burde være håb for den lille kat, der i hvert fald lever op til sit navn, krydderi. For det må man sige, at dens tilværelse har fået ovenpå sådan et eventyr.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip