Forsvundet skuespiller fundet død

Hun blev meldt savnet den 6. oktober og ti dage senere bekræfter en talsmand for familien, at de har fundet liget af den forsvundne skuespiller Misty Upham. Det skriver The Hollywood Reporter.

Den 32-årige skuespillerinde, som for nylig har kunnet opleves i filmen "August: Osage County" med Meryl Streep og Julia Roberts, blev identificeret af sin far, Charles Upham. Det fortæller filmproducent og ven af Upham-familien Tracy Rector til magasinet.

- Vi ventede nær det sted, hvor liget var blevet fundet, fortæller Rector, der var en del af det eftersøgningshold, som Uphams onkel havde iværksat, og som til sidst fandt liget.

- Det tog omkring fem og en halv time at få det bekræftet. Derefter samledes vi rundt om liget for at bede, fortæller Tracy Rector.

Der er endnu ikke fastsat nogen dødsårsag, men Misty Uphams far har tidligere udtalt, at han var bekymret for selvmord, fordi hans datter netop var holdt op med at tage den medicin, hun havde fået ordineret for sin bipolare lidelse.

Efter nyheden om, at den 32-årige skuespiller var blevet fundet død, er kondolencerne strømmet ind til Upham og hendes efterladte.

Meryl Streep, som spiller hovedrollen i "August: Osage County", udtrykker sin sorg i en kommentar til The Hollywood Reporter:

- Jeg er så ked af at få denne nyhed. Alle vores tanker er hos hendes familie og hendes smukke ånd, skriver den Oscarbelønnede skuespiller.

King County Politis retsmedicinske afdeling forventes at komme med nærmere informationer om fundet af Misty Upham.

Newspaq

 

Dagens Gossip