Forvirret tilskuer: Det er da ikke Wozniacki?

Omkring 100 autografjægere, fans og nysgerrige var natten til mandag dansk tid dukket op for at se Caroline Wozniacki pudse de sidste ting af inden førsterunde-braget mod tyske Sabine Lisicki i Australian Open tirsdag.

Men for nogle publikummer var det lidt svært at finde frem til, hvem den blonde tennisspiller med solskærmen nu egentlig var.

- Det er da ikke Wozniacki, det der, er det? Jo, det er det søreme, lød det blandt de nysgerrige, der havde fundet frem til træningsbanen i en afkrog af tennisanlægget i Melbourne.

De fremmødte kunne se en dansk tennisspiller bruge meget af sin træningstid på at øve sine servereturneringer, der har været et særligt indsatsområde for danskeren inden kampen mod den stærkt servende tysker.

- Vi tager lige en førsteserv igen, lød instruksen fra tennisspilleren til sin mandlige træningsmakker, hvorefter han tordnede bolden over for at blive modtaget af Wozniacki.

Publikum kunne også se en fokuseret Wozniacki øve sin egen serv, hvorefter en kødrand af fans stod klar med autografbøger og tennisbolde til signering.

Et par australske piger var lidt usikre på, hvordan de skulle henvende sig til danskeren.

- Hun er jo dansker, mon hun kan tale engelsk, debatterede de og kom frem til, at det kunne hun nok.

Wozniacki måtte efter sin træning føres gennem menneskemængden af sikkerhedsvagter, men stoppede også op for at sætte sin autograf i nogle pigers notesbøger.

- Jeg har vænnet mig til det, men det er meget sjovt, siger en smilende Wozniacki om sine mange fans.

Mens stjerner som Maria Sharapova, Venus Williams og Agnieszka Radwanska allerede er på programmet mandag, så må Wozniacki vente til dag to. Men det er helt fint, lyder det fra danskeren:

- Så får man lige trænet i dag og set, hvordan de andre spiller og så selv i aktion i morgen.

- Jeg har fået noget god træning i benene, så jeg føler mig klar til i morgen, siger hun til Ritzau.

Caroline Wozniacki er seedet som nummer 10 i turnering.

/ritzau/

 

.

Dagens Gossip