Fowler afgør golfens "femte majorturnering" i omspil

Den amerikanske golfspiller Rickie Fowler fik karrierens hidtil største sejr, da han natten til mandag dansk tid triumferede i Players Championship, der også betegnes som golfsportens "femte majorturnering".

Den 26-årige Fowler måtte ud i omspil med spanieren Sergio Garcia og turneringens overraskelse, Kevin Kisner, der er nummer 132 på verdensranglisten.

Et større drama udfoldede sig, inden det stod klart, at de tre skulle afgøre det mellem sig i omspil.

Både Sergio Garcia og Kevin Kisner kunne med en birdie på 18. hul have sikret sig sejren, men de missede begge chancen, og samtidig formåede Fowler at gå de afsluttende seks huller i seks slag under par. Dermed sluttede trioen 12 under par.

I omspillet blev Garcia skilt fra efter det tredje hul, og på det efterfølgende hul sikrede Fowler sig sejren og førstepræmien på 1,8 millioner dollar (cirka 12 millioner kroner, red.) med en birdie.

Sergio Garcia vandt turneringen i 2008, mens den 31-årige Kevin Kisner var med i Players Championship for første gang.

Verdensranglistens nummer et, nordireren Rory McIlroy, endte på en delt ottendeplads, mens amerikaneren Tiger Woods, der for nylig vendte tilbage efter en længere skadespause, sluttede femtesidst.

Der var ingen danske spillere med i turneringen.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip