Frans Nielsen-mål hjælper Islanders til førsteplads

14/01/2015

For anden gang på fire dage kom den danske ishockeyspiller Frans Nielsen på scoringslisten for sin NHL-klub New York Islanders.

Islanders vandt på udebane 3-0 over lokalrivalen New York Rangers. Dermed overtog Islanders førstepladsen i Eastern Conference.

Frans Nielsen tegnede sig for kampens sidste mål kort inden udløbet på anden periode, da han modtog pucken tæt på eget mål og uimodståeligt skøjtede ned i den anden ende og scorede sikkert.

De to første mål faldt også i anden periode.

Mikkel Bødker stod for endnu en danskerscoring i tirsdagens program, men den førte ikke til point for Arizona Coyotes på hjemmebane.

Det tegnede ellers lyst, da Bødker scorede første periodes eneste mål, men på to scoringer i de første 93 sekunder af anden periode bragte San Jose Sharks sig på 2-1. Sharks vandt siden 3-2.

Også Jannik Hansen tog del i et nederlag, da Vancouver Canucks på udebane tabte hele 1-5 til Nashville Predators.