Franske storklubber jagter Makienok

21/05/2013 16:54

BNB

Nyheder
Skiftet til Vestegnen kan nu vise sig at være et rigtig fint springbræt for den lange angriber.Tipsbladet kan berette, at franske storklubber kæmper om at sikre sig Makienok. Han skulle angiveligt være et varmt navn i Marseille, Bordeaux og St-Etienne.Simon Makienok har for nyligt udtalt, at han er glad for at være på Vestegnen, men at han vil kigge på eventuelle tilbud.     For nylig generhvervede klubben alle transferrettighederne til angriberen, som har kontrakt med klubben helt til 2016. Der spekuleres derfor i, at Brøndby forventer en stor sum penge for den stærke angriber.Brøndby valgte tidligere at sælge transferrettighederne på grund af økonomiske problemer til rigmanden Thomas Rasmussen.   Makienok har nettet 14 gange i Superligaen i denne sæson.

Mest læste i dag

Skiftet til Vestegnen kan nu vise sig at være et rigtig fint springbræt for den lange angriber.

Tipsbladet kan berette, at franske storklubber kæmper om at sikre sig Makienok. Han skulle angiveligt være et varmt navn i Marseille, Bordeaux og St-Etienne.

Simon Makienok har for nyligt udtalt, at han er glad for at være på Vestegnen, men at han vil kigge på eventuelle tilbud.     For nylig generhvervede klubben alle transferrettighederne til angriberen, som har kontrakt med klubben helt til 2016. Der spekuleres derfor i, at Brøndby forventer en stor sum penge for den stærke angriber.

Brøndby valgte tidligere at sælge transferrettighederne på grund af økonomiske problemer til rigmanden Thomas Rasmussen.   Makienok har nettet 14 gange i Superligaen i denne sæson.