Fred redder Brasilien i sidste øjeblik

25/03/2013 23:57

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Brasilien er på europæisk besøg i forbindelse med nationens forberedelser til næste års VM i det sydamerikanske land. Og på jagt efter den første landsholdssejr i næsten et halvt år.

Forleden spillede Brasilien en test-kamp i Geneve mod Italien, der endte 2-2.

Og mandag blev det igen uafgjort, da Brasilien mødte Rusland i en kamp, der blev spillet i London på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge.

Kampen sluttede 1-1, men længe så det ud til, at russerne ville vinde på det mål, Victor Fayzulin scorede i det 73. minut.

Stortalentet Neymar havde et par muligheder for at score i løbet af de 90 minutter, men først i kampens overtid lykkedes det topscoreren fra den brasilianske liga, Fred, at score det udlignende mål på oplæg fra Marcelo.

Dermed har Fred scoret i de sidste fire landskampe, Brasilien har spillet. Men lige lidt har det hjulpet. For den uafgjorte kamp mod Rusland var Brasiliens femte landskamp i træk uden sejr.

Ud over de to uafgjorte kampe mod Rusland og Italien den seneste uge har Brasilien tabt 2-1 til England i februar og lidt et nederlag med de samme cifre til Argentina i november, hvor holdet også spillede 1-1 med Colombia.

Man skal faktisk helt tilbage til oktober 2012 for at finde Brasiliens seneste sejr. Her vandt holdet 4-0 over Japan.