Fredericia: Vi bør være værter for Eurovision

Fredericia melder sig nu ind i kampen om værtskabet for det internationale Melodi Grand Prix næste år. Det skriver netavisen fredericia.lokalavisen.dk.

Med sejren lørdag aften sikrede Danmark sig værtskabet for næste års internationale Melodi Grand Prix, også kaldet Eurovision, og står det til kredsen af kommuner i Trekantområdet Danmark, skal det næste år foregå med Fredericia som kulisse.

De seks kommuner er blevet enige om at lægge billet ind på den kæmpemæssige mediebegivenhed.

- Endnu er det ikke klart, hvilke vilkår der er for at afholde det internationale Melodi Grand Prix. Men vi er blevet enige om at kaste ud os i kapløbet, siger Fredericias borgmester, Kenny Bruun Olsen (V), til netavisen.

Fredericias store messecenter, MesseC, kan ifølge borgmesteren rumme 8000 publikummer plus alt det scene- og tv-udstyr, der skal til.

- Fredericia er den by i landet, der er næstbedst dækket ind med hensyn til hoteller. Til gengæld er vores infrastruktur og centrale beliggenhed klart den bedste i hele landet, siger Kenny Bruun Olsen.

- Så selvfølgelig skal Trekantområdet huse Melodi Grand Prix'et her i Fredericia, siger han.

Borgmesteren er ikke i tvivl om, at de nødvendige penge kan rejses. Det vil sikre området en enorm reklameeffekt og positiv medieopmærksomhed.

De resterende fem kommuner i Trekantområdet Danmark er Billund, Vejle, Vejen, Kolding og Middelfart.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip