Frederik Andersen indkasserer fire mål i Anaheim-sejr

04/02/2015

Der var overtidssejre til to danskere i kampene i den amerikanske ishockeyliga, NHL, der blev spillet natten til onsdag dansk tid.

Målmanden Frederik Andersen måtte se sig passeret fire gange, men alligevel vandt hans hold, Anaheim Ducks, 5-4 hjemme over Carolina Hurricanes.

Dermed fik Anaheim stoppet en serie på to nederlag i træk i ligaen, og holdet fører Pacific Division med 72 point for 51 kampe.

Det så ellers sort ud for hjemmeholdet, da Carolina cirka fem minutter inde i tredje periode bragte sig foran 4-2, men det lykkedes for Anaheim at få udlignet.

Der var blot spillet 45 sekunder af overtiden, da canadieren Ryan Getzlaf scorede sejrsmålet for Anaheim.

Frederik Andersen stoppede 28 af 32 skud fra Carolina.

Jannik Hansen var med, da Vancouver Canucks vandt 3-2 hjemme over Winnipeg Jets, også efter en hurtig afgørelse i forlænget spilletid.

Schweizeren Luca Sbisa blev matchvinder for Vancouver 36 sekunder inde i forlængelsen. Han scorede på oplæg fra tjekken Radim Vrbata efter en velgennemført kontra.

Lars Eller var blevet sin skade kvit fra kampen mod Arizona Coyotes, og han var med, da Montreal Canadiens tabte 2-3 hjemme til Buffalo Sabres.

Frans Nielsen og New York Islanders tabte 2-4 hjemme til Florida Panthers, hvilket var Islanders' tredje nederlag i træk.