Frederiksberg: Forsøg med mobile cykelstativer

Derfor bruger Frederiksberg mobile p-pladser til cykler, hvor der er behov for dem, og introducerer nu, som et forsøg, nye mobile cykelstativer med et særligt Frederiksberg-look.

Stativerne er særligt designet, så de rammer Frederiksbergs grafiske identitet. De første to stativer står nu på Flintholm Station på glasværnet på Stig Lommers Plads.

Men stativerne kan altså blive flyttet til andre steder på Frederiksberg, når der er brug for dem i forbindelse med særlige arrangementer eller anlægsarbejde.

Borgmester Jørgen Glenthøj (C) glæder sig over de nye stativer:

- De skal ses som en lille del af vores kontinuerlige indsats for at styrke cyklismen og få flere til at vælge denne nemme, grønne og bæredygtige transportform. Jeg er særdeles glad for de nye stativer, som passer fint i bybilledet, og hvis dette forsøg viser sig at være en succes, anskaffer vi flere, siger Jørgen Glenthøj.

Placeringen ved Flintholm Station er det sted, hvor hovedstadens nye bycykel kommer til sommer, så til den tid får de en ny placering i byen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip