Fremad Amager rejser sig igen

10/10/2013 19:56

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

BT kan nu afsløre, at det er Mediekoncernen F3 med den tidligere Viasat-sportsdirektør Flemming Kjellerup i spidsen, der vil overtage fodboldklubben Fremad Amager med store planer for at genrejse den traditionsrige klub. Til det formål har F3 udset sig den tidligere spiller og sportsdirektør i Brøndby, Ole Bjur, som ny sportschef på Amager.

Den traditionsrige klub fra Amager var seneste i Superligaen i 1994 og har tidligere opfostret flere af Danmarks største fodboldstjerner. Frank Arnesen og Søren Lerby brød begge igennem i klubben, inden Ajax Amsterdam hentede dem til Holland.

Det ventes, at overtagelsen offentliggøres på en ekstraordinær generalforsamling i klubben den 24. oktober. Her vil F3 vise projektet frem til medlemmerne, som skal vedtage overtagelsen. Herefter vil Ole Bjur blive præsenteret som ny sportschef.

Udover Ole Bjur skal også den tidligere paralympiske guld-vinder i svømning John Petersson indgå i projektet.Han skal blandt andet varetage de kommercielle interesse i stolen som ny direktør i Fremad Amager.

Den nuværende ejer og direktør af F3 Mediagroup, Flemming Kjellerup, var manden, der i starten af 00'erne sikrede Viasat rettigheder til flere af kanalens store sportsbegivenheder, mens Ole Bjur siden afgangen i Brøndby tidligere på året har været klubløs.

BT har torsdag været i kontakt med Flemming Kjellerup, men direktøren for F3 ønskede ikke at kommentere på oplysningerne.