Fremdrift og samarbejde på Vækstfabrikken i Køge

Vækstfabrikken er for iværksættere og virksomheder med lyst til at udfordre deres forretning og dagligdag via nye forretningsrelationer og sparringspartnere.

Med en plads på Vækstfabrikken i Køge får man ikke kun en kontorplads i et lækkert indrettet miljø. Der følger også et individuelt forløb med konsulentsparring, kompetenceudvikling, mentorordning og netværk via andre virksomhedsejere.

- Og netop netværket med andre virksomheder resulterer ofte i mere forretning og udvikling for vores vækstfabrikanter, siger Mette Lerdorf, delprojektleder på Vækstfabrikken i Køge og konsulent i Køge Erhvervsservice.

Kim Skov Hilding var en af de første vækstfabrikanter i Køge.

- Jeg lagde stor vægt på, at det var et sted, hvor der var andre virksomheder, og hvor jeg kunne få kollegaer at spare med i dagligdagen, siger Kim Skov Hilding, som har online virksomheden DigiMedia, og han fortsætter:

- Først prøvede jeg forskellige muligheder i København, men da jeg så det her, blev jeg meget tiltrukket af de gode faciliteter og prisen – som var rigtig konkurrencedygtig. Herudover var det et rigtig professionelt set-up med køkkenfaciliteter og netkobling. Et sidste argument var mentorordningerne, som også er koblet på forløbet, siger Kim Skov Hilding.

Lars Blumensaadt, som har virksomheden Blumensaadt Business Office er enig.

- Et andet argument er, at der er mange potentielle samarbejdspartnere og kunder blandt virksomhederne på vækstfabrikken. Ikke bare i Køge, men også på de andre vækstfabrikker, der ligger i regionen. Jeg har fået flere nye kunder, efter jeg flyttede ind på vækstfabrikken, og det har givet mig en masse muligheder for vækst, som havde været sværere at opnå alene, siger Lars Blumensaadt.

- Der er mange fordele, siger Maria Søgaard, som har virksomheden Peep Toe Candy, og hun fortsætter:

- Der er altid mennesker omkring en, og det er rart, at det er de samme, så man får en relation til dem. En anden ting er, at man bliver koblet op på et vækstforløb, hvor man får en vækstkonsulent, som sikrer fremdrift. Herudover får man muligheden for at komme på gode kurser, sådan at man får udviklet sine kompetencer, slutter Maria Søgaard.

 

Dagens Gossip