Frifindelse for sexovergreb i søvne skaber frygt

11/04/2013 10:51

Michael Lauritsen

Nyheder
Der er frygt at spore blandt danske kvinder, efter en 32-årig mand onsdag blev frifundet for overgreb på to 17-årige piger, fordi han lider af sexomni. En søvnlidelse, der gør især mænd seksuelt aktive, når de sover. Det skriver MetroXpress. Efter en fest i februar 2011 sov de to kvinder hjemme hos den 32-årige. Her gramsede han på den ene og forsøgte at have sex med den anden. Eksperter har brugt halvandet år på at dokumentere, at manden lider af sexomni. Onsdag blev han pure frifundet ved Retten i Glostrup. LÆS OGSÅ: Sjælden sygdomfrifinder mand for sexovergreb på 17-årige piger Frifundelsen skaber uro blandt danske kvinder, viser en rundspørger, MetroXpress har foretaget. - Frifindelsen vil utvivlsomt få nogle mænd til at sex-krænke kvinder, fordi de tror, de kan gå fri, siger en af dem, 31-årige Anne Jyderup. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Også ledende psykolog på Center for Voldtægtsofre, Anja Hareskov, fryfter, at sexomni vil blive misbrugt som undskyldning.

Mest læste i dag

Der er frygt at spore blandt danske kvinder, efter en 32-årig mand onsdag blev frifundet for overgreb på to 17-årige piger, fordi han lider af sexomni. En søvnlidelse, der gør især mænd seksuelt aktive, når de sover.

Det skriver MetroXpress.

Efter en fest i februar 2011 sov de to kvinder hjemme hos den 32-årige. Her gramsede han på den ene og forsøgte at have sex med den anden. Eksperter har brugt halvandet år på at dokumentere, at manden lider af sexomni. Onsdag blev han pure frifundet ved Retten i Glostrup.

LÆS OGSÅ: Sjælden sygdomfrifinder mand for sexovergreb på 17-årige piger

Frifundelsen skaber uro blandt danske kvinder, viser en rundspørger, MetroXpress har foretaget.

- Frifindelsen vil utvivlsomt få nogle mænd til at sex-krænke kvinder, fordi de tror, de kan gå fri, siger en af dem, 31-årige Anne Jyderup.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Også ledende psykolog på Center for Voldtægtsofre, Anja Hareskov, fryfter, at sexomni vil blive misbrugt som undskyldning.