Frisparksperle sænker reservepræget Bayern München-hold

02/05/2015

For blot tredje gang i sæsonen led Bayern München lørdag aften et nederlag i Bundesligaen. På udebane mod Bayer Leverkusen blev det til nederlag på 0-2.

Det hører dog med til historien, at Bayern München allerede i sidste weekend sikrede sig mesterskabet og stillede reservepræget op grundet en lang skadesliste samt det faktum, at Bayern på onsdag spiller den første Champions League-semifinale mod FC Barcelona.

Derimod har Bayer Leverkusen en masse at spille for. Med sejren rykkede holdet op på tredjepladsen, der giver direkte adgang til gruppespillet i Champions League i næste sæson.

Leverkusen har et point ned til Borussia Mönchengladbach, der først søndag spiller mod Hertha Berlin på udebane.

Hjemmeholdets sejr var helt fortjent, men målene lod vente på sig indtil anden halvleg.

10 minutter efter pausen fik Leverkusen frispark lidt uden for straffesparksfeltet, og frisparkseksperten Hakan Calhanoglu sendte flot bolden ind til føring.

Otte minutter før tid cementerede Julian Brandt med et skud ved den nærmeste stolpe, da han kom på skudhold i feltet.

Bayern München havde også sine muligheder, og Mario Götze burde have scoret i et par situationer.

Men med reserver som Rico Strieder, Gianluca Gaudino, Mitchell Weiser, Lukas Görtler og Mehdi Benatia på banen kunne Bayern ikke vinde slaget.