Froch: 'Mikkel er en kriger'

26/05/2013 04:10

BNB

Nyheder
Sejrherren havde trods den sejlivede dyst, der gik ud i alle 12 omgange, overskud til at rose sin modstander. - Mikkel er en god sportsmand. Han er en rigtig kriger og en rigtig gentleman. Jeg tror alle kunne se, at han prøvede at ramme, og jeg tror også, at alle kunne se, at han ramte mig, siger Carl Froch. - Jeg rammer ham hårdt, men han kommer tilbage med et par gode slag til sidst. Der viste han, hvilken mand han er. Han ligger sig ikke ned for nogen som helst. Stor respekt til ham, siger 'Kobraen'. Carl Froch afslørede også, at Mikkel Kessler rent faktisk selv var med til at forberede hans eget nederlag. - Mikkel begik den fejl, at han for otte uger siden udtalte, at mit jab var for langt, og at han hader mit 'jab'. Det var en fejl, for jeg har arbejdet på det lange 'jab'. Og jeg blev ved med at jabbe, siger Carl Froch. Froch vandt med dommerstemmerne 3-0.

Mest læste i dag

Sejrherren havde trods den sejlivede dyst, der gik ud i alle 12 omgange, overskud til at rose sin modstander.

- Mikkel er en god sportsmand. Han er en rigtig kriger og en rigtig gentleman. Jeg tror alle kunne se, at han prøvede at ramme, og jeg tror også, at alle kunne se, at han ramte mig, siger Carl Froch.

- Jeg rammer ham hårdt, men han kommer tilbage med et par gode slag til sidst. Der viste han, hvilken mand han er. Han ligger sig ikke ned for nogen som helst. Stor respekt til ham, siger 'Kobraen'.

Carl Froch afslørede også, at Mikkel Kessler rent faktisk selv var med til at forberede hans eget nederlag.

- Mikkel begik den fejl, at han for otte uger siden udtalte, at mit jab var for langt, og at han hader mit 'jab'. Det var en fejl, for jeg har arbejdet på det lange 'jab'. Og jeg blev ved med at jabbe, siger Carl Froch.

Froch vandt med dommerstemmerne 3-0.