Froch til Kessler: Det bliver brutalt

Det er en bedre udgave af Carl Froch, der møder Mikkel Kessler, end det var tilfældet, da de to boksere mødtes for første gang for tre år siden.

Det meddeler den engelske IBF-verdensmester, efter at den kommende kamp mellem de to boksere tirsdag blev bekræftet.

- Hvis Mikkel tror, at han så det bedste af mig i Danmark, så får han en brutal opvågning, siger Carl Froch i en pressemeddelelse.

- Jeg har den største respekt for ham, fordi han har modet til at hoppe om bord på et fly og få en ordentlig røvfuld af "kobraen" (Frochs kælenavn). Lad os komme i gang, siger englænderen.

Da Mikkel Kessler besejrede Carl Froch på point i Herning i april 2010, ankom englænderen først til Danmark tre dage før kampen, fordi den dengang meget omtalte askesky hindrede ham i at komme af sted fra England tidligere.

Carl Froch hævdede senere, at han troede, at kampen ville blive aflyst, og at det spolerede hans forberedelser.

Nu ser IBF-verdensmesteren frem til revanche.

- Først og fremmest er jeg meget glad for, at kampen omsider er faldet på plads. Jeg frygtede, at Kessler havde fået kolde fødder omkring sit løfte, men manden holder sit ord, siger han.

- Vores første kamp var ren krig. Vi gik løs på hinanden i hvert eneste minut i hver eneste omgang, og denne kamp ser ud til at blive endnu mere vild, siger Carl Froch.

Kampen skal denne gang bokses i England. Dato og sted er endnu ikke offentliggjort, men det sker på et pressemøde inden længe.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip