Frøs Herreds Sparekasse forlænger sponsorat af Vejle Boldklub Kolding

26/11/2012 13:03

Elo Christoffersen

Nyheder
Frøs Herreds Sparekasse forlænger hovedsponsoratet af 1. divisionsklubben Vejle Boldklub Kolding ferem til udgangen af 2013. Frøs Herreds Sparekasse har været hovedsponsor i Vejle Boldklub Kol ding i to år, og administrerende direktør i Vejle Boldklub Kolding, Henrik Tønder, glæder sig i den grad over, at en stor og vigtig medspiller som Frøs Herreds Sparekasse kan se værdien i at fortsætte samarbejdet:
 - Vi har haft et fantastisk fælles partnerskab med Frøs Herreds Sparekasse i de seneste to år, og derfor er det glædeligt, at vi nu har lavet en ny hovedsponsoraftale, så samarbejdet, der har stor værdi for begge parter, kører videre, siger Henrik Tønder. I Frøs Herreds Sparekasse ser man frem til det fortsatte sammenspil med Vejle Boldklub Kolding.

Mest læste i dag

Frøs Herreds Sparekasse forlænger hovedsponsoratet af 1. divisionsklubben Vejle Boldklub Kolding ferem til udgangen af 2013.

Frøs Herreds Sparekasse har været hovedsponsor i Vejle Boldklub Kol ding i to år, og administrerende direktør i Vejle Boldklub Kolding, Henrik Tønder, glæder sig i den grad over, at en stor og vigtig medspiller som Frøs Herreds Sparekasse kan se værdien i at fortsætte samarbejdet:


- Vi har haft et fantastisk fælles partnerskab med Frøs Herreds Sparekasse i de seneste to år, og derfor er det glædeligt, at vi nu har lavet en ny hovedsponsoraftale, så samarbejdet, der har stor værdi for begge parter, kører videre, siger Henrik Tønder.

I Frøs Herreds Sparekasse ser man frem til det fortsatte sammenspil med Vejle Boldklub Kolding.