Froome: Værste dag nogensinde

- Det var den hårdeste dag nogensinde i min karriere, tilstod Team Sky-kaptajnen, der sad fuldkommen isoleret det meste af dagen, mens Movistar angreb i højre og venstre.

- Jeg er bare glad for, at jeg ikke har mistet den gule trøje. Det var målet, sagde Chris Froome, som højest overraskende måtte se Ritchie Porte sakke bagud på den anden stigning - og som helt mistede Valili Kiryienka, der røg for tidsgrænsen efter at have knoklet løs lørdag.angreb, sagde Froome.Lørdagens magtdemonstration af Sky-mandskabet havde åbenbart sat sit præg på rytternes kræfter, og det kom de til at føle søndag.

- De kæmpede virkelig meget i går (lørdag, red.). Så det er egentlig forståeligt, at der var en pris i dag. Men det er virkelig ærgerligt. For det er altid en stor fordel rent taktisk at have en ekstra mand at spille ud i klassementet. Det har vi ikke nu. Kiryienka er et stort tab, som jeg først lige har hørt om nu. Han er en stor motor for dette hold, sagde Froome efter etapen, hvor han erkendte, at det havde været med massiv nervøsitet, han forsøgte at holde Movistar stangen.  - Det må jeg sige. Jeg vidste, at Quintana ville angribe. Han er en let, lille colombianer, der flyver op ad bjergene. Det krævede meget at holde ham. Og jeg er glad for, at der ikke var flere

 

 

 

 

Dagens Gossip