Frustreret Nicki Pedersen kører for langsomt

21/04/2013 17:20

BNB

Nyheder
Og det frustrerer Team Pedersen, der også i sæsonpremieren i New Zealand i marts ikke kom ordenligt ud af starthullerne og fandt den fart, der skal til for at køre med de hurtigste. - Vi kører simpelthen ikke stærkt nok. Jeg kan ikke sige, om det er er nogle komponenter eller en fjeder, men motoren fungerer ikke, som den skal. Vi skal have en snak med tuneren, for vi kan ikke dreje på mere. Jeg er jo ikke selv tuner, så jeg kan bare sige, at den er gal, siger Nicki Pedersen til Ekstra Bladet. Om to uger bliver det igen alvor, når der skal køres grand prix i Göteborg i Sverige, og før det skal holdet have fundet en løsning på problemet. - Vi har allerede smidt seks-otte point på det, så vi skal finde en løsning nu, siger Nicki Pedersen, der ligger på en samlet femteplads med 22 point.

Mest læste i dag

Og det frustrerer Team Pedersen, der også i sæsonpremieren i New Zealand i marts ikke kom ordenligt ud af starthullerne og fandt den fart, der skal til for at køre med de hurtigste.

- Vi kører simpelthen ikke stærkt nok. Jeg kan ikke sige, om det er er nogle komponenter eller en fjeder, men motoren fungerer ikke, som den skal. Vi skal have en snak med tuneren, for vi kan ikke dreje på mere. Jeg er jo ikke selv tuner, så jeg kan bare sige, at den er gal, siger Nicki Pedersen til Ekstra Bladet.

Om to uger bliver det igen alvor, når der skal køres grand prix i Göteborg i Sverige, og før det skal holdet have fundet en løsning på problemet.

- Vi har allerede smidt seks-otte point på det, så vi skal finde en løsning nu, siger Nicki Pedersen, der ligger på en samlet femteplads med 22 point.