Frustreret rapper langer ud efter ekskonen

Skrevet af admin

23/02/2015
Masser af gaver, balloner og en piratkage.Alt var gjort klar til rapperen Wiz Khalifas søn Sebastians toårs fødselsdagsfest, men der manglede en enkelt, meget vigtig detalje: Sebastian selv.Den 27-årige musikers ekskone, modellen Amber Rose, mødte ifølge Khalifa nemlig aldrig op med sønnen til den planlagte fest. Og det fik "Black and Yellow"-hitmageren til at lange ud efter sin tidligere hustru på Twitter.- Aldrig før har jeg åbent luftet min utilfredshed med den person, jeg var sammen med, fordi jeg frygtede, at det bare ville gøre mig endnu mere ulykkelig. Men jeg er kommet til et sted, hvor jeg ikke har andre muligheder, og hvor jeg bare har brug for noget hjælp, skriver han således i kølvandet på den mislykkede fødselsdagsfejring.Og de problemer, som det nyligt skilte par har, skal ifølge Khalifa løses ved, at de skal blive bedre til at kommunikere med hinanden.- Vi er nødt til at blive bedre til at tale sammen og hjælpe hinanden med at finde lykken hver for sig, skriver han.Amber Rose har selv lagt en del fødselsdagsbilleder på både Instagram og Twitter af den toårige Sebastian, men hun har endnu ikke offentligt kommenteret på eksmandens fejlslagne fejring af sønnen.Læs rapperens tanker omkring opgøret med Rose på hans Twitter-profil her: https://twitter.com/wizkhalifaNewspaq

Mest læste i dag

Masser af gaver, balloner og en piratkage.

Alt var gjort klar til rapperen Wiz Khalifas søn Sebastians toårs fødselsdagsfest, men der manglede en enkelt, meget vigtig detalje: Sebastian selv.

Den 27-årige musikers ekskone, modellen Amber Rose, mødte ifølge Khalifa nemlig aldrig op med sønnen til den planlagte fest. Og det fik "Black and Yellow"-hitmageren til at lange ud efter sin tidligere hustru på Twitter.

- Aldrig før har jeg åbent luftet min utilfredshed med den person, jeg var sammen med, fordi jeg frygtede, at det bare ville gøre mig endnu mere ulykkelig. Men jeg er kommet til et sted, hvor jeg ikke har andre muligheder, og hvor jeg bare har brug for noget hjælp, skriver han således i kølvandet på den mislykkede fødselsdagsfejring.

Og de problemer, som det nyligt skilte par har, skal ifølge Khalifa løses ved, at de skal blive bedre til at kommunikere med hinanden.

- Vi er nødt til at blive bedre til at tale sammen og hjælpe hinanden med at finde lykken hver for sig, skriver han.

Amber Rose har selv lagt en del fødselsdagsbilleder på både Instagram og Twitter af den toårige Sebastian, men hun har endnu ikke offentligt kommenteret på eksmandens fejlslagne fejring af sønnen.

Læs rapperens tanker omkring opgøret med Rose på hans Twitter-profil her: https://twitter.com/wizkhalifa

Newspaq