Fuglsang undveg styrt

Jakob Fuglsang (Astana) blev pakket ind af holdkammeraterne på dagens flade etape i Tour de France og brugte minimalt med kræfter inden weekendens to bjergetaper. Men kort før mål var han tæt på at blive kastet i asfalten på torsdagens hidtil udramatiske etape, da der opstod et stort styrt med 12-14 ryttere involveret. Heldigvis undveg han med nød og næppe.

- Den først smølf (styrtet rytter, red.) kommer jeg heldigvis udenom igen i dag, og forhåbentlig fortsætter det sådan, sagde Jakob Fuglsang til TV2s reporter lige efter etapen.

Danskeren er lige nu fem minutter og 48 sekunder efter Chris Froome i den gule førertrøje og er dermed placeret som nummer 12 i stillingen. Efter dagens etape sendte han en tak til holdkammeraterne, der pakkede ham godt ind og tog vinden fra ham, når der var brug for det.- Det var egentlig en okay dag. Specielt i de to første timer, hvor det gik hurtigt med medvind og sidevinde, så det var egentlig en god dag, og holdet passer godt på mig, lød det fra Fuglsang.

 

Dagens Gossip