Fuld kvinde kørte to drenge ned: Troede det var et vejskilt

06/04/2013 10:05

Holger Madsen

Nyheder
Det dramatiske færdselsuheld fandt sted i Ringgaden i Rødekro ved Aabenraa den 18. januar i år. Her kom den 31-årige kvinde kørende i beruset tilstand, og kørte to brødre på 11 og 15 år ned, skriver Jydske Vestkysten. Kvinden havde lånt sin fars bil, og senere undersøgelser viste, at hun have en promille på hele 2,15. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook På vejen forbi drengene, der var ude for at lufte hunden, påkørte hun dem første gang, hvor en af drengene blev hårdt kvæstet. Kort efter vendte hun om, men på vejen tilbage kørte hun ind i den ene dreng igen. I retten fortalte hun, at hun troede hun havde ramt et vejskilt. En politipatrulje kunne lidt senere anholde den 31-årige kvinde, der holdt på en parkeringsplads og fik en smøg. Nu har en dommer takseret forløbet til et års ubetinget fængsel.

Mest læste i dag

Det dramatiske færdselsuheld fandt sted i Ringgaden i Rødekro ved Aabenraa den 18. januar i år.

Her kom den 31-årige kvinde kørende i beruset tilstand, og kørte to brødre på 11 og 15 år ned, skriver Jydske Vestkysten.

Kvinden havde lånt sin fars bil, og senere undersøgelser viste, at hun have en promille på hele 2,15.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

På vejen forbi drengene, der var ude for at lufte hunden, påkørte hun dem første gang, hvor en af drengene blev hårdt kvæstet.

Kort efter vendte hun om, men på vejen tilbage kørte hun ind i den ene dreng igen. I retten fortalte hun, at hun troede hun havde ramt et vejskilt.

En politipatrulje kunne lidt senere anholde den 31-årige kvinde, der holdt på en parkeringsplads og fik en smøg.

Nu har en dommer takseret forløbet til et års ubetinget fængsel.