Funhall udvider igen i Viborg

Funhall Viborg udvider med 1.000kvm mere, så det samlede areal med sjov, hygge og ballade nu bliver på i alt 3.000 kvadratmeter.

- Vi har længe manglet plads, en ordentlig indgang samt ordentlige toiletforhold, det råder vi bod på nu siger medindehaver Martin Kristensen.

- Nu var muligheden der for at få mere plads, vores egen indgang og toilet. I den nye hal skal vi have lavet en ny bar og reception samt faciliteter for konference/møder. Flere virksomheder arrangerer general-forsamlinger mm i Funhal, fortsætter Martin Kristensen.

Endvidere bliver barområdet og anretterkøkkenet udbygget og flyttes til den nye hal. Der kommer også nye og sjove aktiviteter – der bliver lavet et Virtuel reality hjørne med forskellige sjove ruchebaner, gyser spil og meget mere.

- Vi gør rigtig meget for at man kan starte i Funhall med sjov, hygge og ballade og ikke alt skal koste penge. Man skal kunne prøve nogle ting gratis også. Det skal være sjovt og uformelt at komme i Funhall og det har kunderne taget til sig, smiler Martin Kristensen.

Samarbejde

Der er indgået et samarbejde med BarSmil i Viborg om, at de refunderer taxaregningen i cocktails, så man faktisk kan komme gratis ind til byen.

I samarbejde med Viborg HK fan klub arrangeres der visning af håndboldkampe på storskærm.

Der holdes traditionen tro Åbent Hus i påsken - i år er det torsdag og fredag fra 10-16.

 

Dagens Gossip