Fyn: 97 renset for mistanke om pige-overfald

Fyns Politi har nu fået svar på 97 dna-analyser i forbindelse med en sag, hvor to piger på 10 og 11 år ved forskellige lejligheder blev udsat for seksuelle overgreb af en fremmed mand.

I forbindelse med efterforskningen har politiet sikret biologisk materiale og udarbejdet en dna-profil på gerningsmanden. Desværre er der ingen af de 97 dna-prøver, som politiet efterfølgende har indsamlet, der matcher gerningsmandens profil.

Vicepolitiinspektør Henrik Justesen oplyser, at man har foretaget et såkaldt mundskrab hos 127 personer med henblik på at få udarbejdet en dna-profil.

Dermed er det endnu ikke udelukket, at ordensmagten kan finde frem til gerningsmanden, da 30 prøver endnu ikke er undersøgt.

De 127 mænd, som er blevet dna-testet i forbindelse med efterforskningen, har alle indvilget i at lade politiet foretage et mundskrab på dem.

Ud over dna-analyserne, som bliver foretaget i København, arbejder Fyns Politi på højtryk med at gennemgå de mange henvendelser, som man har modtaget i sagen. Det drejer sig indtil videre om 1500.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip