Fynsk hundelufter kæmper for sit liv

26/05/2013 12:50

BNB

Nyheder
Det oplyser Fyns Politi til bt.dk søndag morgen. »Hans tilstand er uændret. Han ligger i koma og er stadig i kritisk tilstand og i livsfare,« fortæller vagtchef Kim Munksgaard til bt.dk. Den 59-årige blev overfaldet, da han var ude at lufte sin hund på stisystemet omkring Odense-bydelen Vollsmose. Tre unge mænd i 15-16 års alderen blev fredag anholdt i sagen, men under et lukket grundlovsforhør lørdag nægtede de sig skyldige. De blev varetægtsfængslede i fire uger, men på grund af deres unge alder er de anbragt på sikrede institutioner. Ifølge TV2 stjal gerningsmændene inden overfaldet mandens pung, hundesnor og en drikkedunk. BNB

Mest læste i dag

Det oplyser Fyns Politi til bt.dk søndag morgen.

»Hans tilstand er uændret. Han ligger i koma og er stadig i kritisk tilstand og i livsfare,« fortæller vagtchef Kim Munksgaard til bt.dk.

Den 59-årige blev overfaldet, da han var ude at lufte sin hund på stisystemet omkring Odense-bydelen Vollsmose.

Tre unge mænd i 15-16 års alderen blev fredag anholdt i sagen, men under et lukket grundlovsforhør lørdag nægtede de sig skyldige. De blev varetægtsfængslede i fire uger, men på grund af deres unge alder er de anbragt på sikrede institutioner.

Ifølge TV2 stjal gerningsmændene inden overfaldet mandens pung, hundesnor og en drikkedunk.

BNB