Fynsk motorvej atter åben efter ulykke

09/10/2013 17:14

BNB

Nyheder
Ved ulykken onsdag morgen kort før klokken otte stødte fire lastbiler og en varevogn sammen tæt på Middelfart i vestgående retning, og to mænd mistede livet. Til bt.dk oplyser politiet, at de to afdøde sad i varevognen, der er polsk indregistreret. Mere vil politiet dog ikke oplyse om dem.De to kørte op i bagenden på en af lastbilerne, efter lastbilen var braget ind i en anden lastbil foran. Ind i bagenden på varevognen ramte en tredje lastbil og klemte varevognen inde, og endelig ramte en fjerde lastbil ind i harmonikasammenstødet.Politiet kender ikke til hverken årsagen eller de yderligere omstændigheder. Men chaufføren, som førte lastbilen, som varevognen kørte ind i, forklarer til bt.dks udsendte, at det formentlig skyldtes en teknisk fejl hos lastbilen foran, så bremselyset ikke virkede.Ud over de to, der mistede livet, kom to andre personer fra lastbilerne lettere til skade ved sammenstødet.Ulykken spærrede motorvejen, og først hen på eftermiddagen kunne politiet åbne begge spor igen. Indtil da var trafikken blevet ledt væk fra motorvejen ved to frakørsler inden ulykkesstedet.

Mest læste i dag

Ved ulykken onsdag morgen kort før klokken otte stødte fire lastbiler og en varevogn sammen tæt på Middelfart i vestgående retning, og to mænd mistede livet. Til bt.dk oplyser politiet, at de to afdøde sad i varevognen, der er polsk indregistreret. Mere vil politiet dog ikke oplyse om dem.

De to kørte op i bagenden på en af lastbilerne, efter lastbilen var braget ind i en anden lastbil foran. Ind i bagenden på varevognen ramte en tredje lastbil og klemte varevognen inde, og endelig ramte en fjerde lastbil ind i harmonikasammenstødet.

Politiet kender ikke til hverken årsagen eller de yderligere omstændigheder. Men chaufføren, som førte lastbilen, som varevognen kørte ind i, forklarer til bt.dks udsendte, at det formentlig skyldtes en teknisk fejl hos lastbilen foran, så bremselyset ikke virkede.

Ud over de to, der mistede livet, kom to andre personer fra lastbilerne lettere til skade ved sammenstødet.

Ulykken spærrede motorvejen, og først hen på eftermiddagen kunne politiet åbne begge spor igen. Indtil da var trafikken blevet ledt væk fra motorvejen ved to frakørsler inden ulykkesstedet.