Fynsk sexkrænker kan have begået selvmord

I jagten på den mand, der i efteråret krænkede to små piger seksuelt, undersøger politiet også om gerningsmanden kan have begået selvmord.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Vi vil ikke udelukke noget. Heller ikke, at han kan have begået selvmord. Derfor holder vi også øje med de selvmord, der dukker op, siger chef for Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen, til Fyens Stiftstidende.

Bliv ven med dagens.dk på Facebook - klik her nu

Selv om det er fem måneder siden, at jagten på gerningsmanden blev sat ind, strømmer det fortsat ind med henvendelser til politiet om mulige personer, der kan have stået bag forbrydelsen.

Måske familiefar

- Efter at vi har meldt ud, at han måske kan være familiefar, eller en der har arbejdet professionelt med børn, har vi fået 25 nye henvendelser, og der kommer nogen hele tiden, siger Justesen, der fortsat tror på, at det vil lykkes politiet at identificere manden og opklare sagerne.

Siden overgrebene blev begået, har politiet taget DNA-prøver fra flere end 300 mænd. Ingen har dog matchet DNA-profilen fra gerningsmanden.

- Vi har jo en dna­profil af gerningsmanden, så når vi tager et mundskrab, behøver vi i første omgang ikke at afhøre den enkelte mere indgående. Og får vi et match, så ved vi jo, at vi nok har manden, siger Henrik Justesen.

 

Dagens Gossip