Fyret: Danser fik sparket på grund af Vild med Dans

Selv om smilet var stort, da Uffe Holm og Katrine Frimodt fredag aften dansede sig i året semifinale i Vild med Dans, så var det en hård uge for komikerens partner.

Katrine Frimodt blev nemlig fyret fra sit job som danselærer hos CPH Dans dagen før. Et sted hun har arbejdet i seks år. Det skriver Ekstra Bladet.

Danseren modtog torsdag en mail med fyresedlen, men allerede dagen før var hendes elever blevet orienteret, og hun havde derfor hørt rygtet fra nogle af dem, som undrende spurgte, hvad der var sket.

LÆS OGSÅ: Forelsket Allan Simonsen: Jeg har en særlig veninde

- Der står i min opsigelse, at det er på grund af 'Vild med dans'. Ejeren, Kenneth Stenlund, skriver, at han synes, jeg har været for meget væk fra mine timer. Men han vidste jo godt, jeg skulle deltage i programmet, og det er ikke sådan, at jeg har været væk flere uger i træk. Jeg har desuden lovet, at når jeg var færdig, ville jeg give mine elever nogle ekstra timer gratis som kompensation for den tid, jeg har været væk, siger Katrine Frimodt til Ekstra Bladet.

Hun er uforstående over for fyringen og ked af, at hun ikke fik en advarsel og mulighed for at forklare sig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ejeren af CPH Dans, Kenneth Stenlund, afviser dog i en mail til avisen, at det er hendes deltagelse i TV-programmet, som har kostet Frimodt jobbet.

 

Dagens Gossip