Fyret FCK-træner håber det bedste for FCK

Ariël Jacobs er nu forhenværende cheftræner, og han lægger ikke skjul på, at han er ked af at tage afsked med en by og en klub, som han holder af.

Jacobs vælger dog at holde fokus på de gode oplevelser, som tiden i den danske hovedstad har budt på.

- Jeg vil gerne give en tak til klubben og ledelsen for muligheden for at arbejde i en klub med så gode forhold, og tak til staben og spillerne. Og ikke mindst en tak til fansene, der tog imod mig og gav mig en velkomst i F.C. København, som aldrig vil glemme. Det er de vigtigste ting for mig, og de ting jeg vil huske, siger Ariël Jacobs, der nu vil dedikere noget tid til familien.

- Jeg håber, at FCK hurtigst muligt kommer tilbage på det niveau og spor, som klubben fortjener. For mig personligt handler det nu om at få ro til at bruge tid med min familie, og jeg håber på omgivelsernes respekt for dette ønske, siger Ariël Jacobs.

Han blev onsdag fyret og erstattet af den tidligere træner i FCK, nordmanden Ståle Solbakken, på grund af de dårlige resultater, de regerende danske mestre har opnået på det seneste. FCK ligger efter fem spillerunder i Superligaen under nedrykningsstregen og har endnu den første sejr i sæsonen tilgode.

 

 

Dagens Gossip