Fyret United-scout: Det er blæst ud af proportioner

Den tidligere Manchester United-scout, Torben Aakjær, mener, at hans fyring i den engelske storklub er "blæst ud af proportioner".

United valgte torsdag at fyre danskeren på grund af en række stødende kommentarer på scoutens private Facebook-profil.

- Det er med dyb beklagelse, at jeg i går aftes fik meddelelsen om, at jeg ikke længere er ansat i Manchester United, skriver Torben Aakjær ifølge TV2's hjemmeside i en pressemeddelelse, der er udsendt natten til fredag.

- Jeg pointerer, at jeg er meget ærgerlig over sagens udgang, og at det er blæst op til noget, jeg mener er helt ude af proportioner, skriver han videre.

På Facebook har Aakjær blandt andet delt en artikel fra Ekstra Bladets hjemmeside med overskriften "DF vil smække Danmarks grænsebomme i".

Til overskriften skrev Torben Aakjær, som har været på Manchester Uniteds lønningsliste gennem tre år, følgende:

- Sådan! Og ekstra bemanding på alle ind og udgange, så alt det østeuropæiske skidt og lo.. kan holdes ude.

Torben Aakjær indrømmer, at hans stil kan være særdeles grov.

- Jeg vil i den forbindelse understrege, at jeg på ingen måde er racist, men blot har været en ivrig samfundsdebattør som på min facon har tilkendegivet min mening om, hvad der rør sig i samfundet.

- Jeg vedgår i den forbindelse, at min retorik og humor kan være grovkornet, satirisk og til tider muligvis også fornedrende for nogen.

- Det skal dog understreges, at mine opslag har omhandlet vidt forskellige emner lige fra andres yderliggående religiøse standpunkter, holdning til kongehuset, dansk politik, østeuropæiske kriminelle og så videre, skriver Aakjær.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip