Fyrværkeri fra bombe-tyveri dukket op i sø

Endnu en portion af det fyrværkeri, som blev stjålet i forbindelse med indbrud på Fyrværkerifabrikken Nordlys i Torrig på Lolland kort før nytår er dukket op.

Fyrværkeriet er blevet fundet i Teglværkssøen i Nakskov af en borger, som var ude på en spadseretur, skriver Folketidende.dk

Noget af det stjålne fyrværkeri er tidligere blevet fundet i søen, og denne gang drejer det sig om to sorte affaldssække, som blandt andet indeholdt romerlys.

Ved indbruddet blev der blandt andet stjålet 512 krysantemumbomber, som udelukkende er beregnet til affyring foretaget af professionelle fra såkaldte bomberør.

På fabrikken var der også bomberør, men de blev ikke stjålet ved indbruddet. Politiet har derfor været stærkt bekymret for, at nogen skulle komme i besiddelse af krysantemumbomberne.

De største bomber indeholder over et kilo krudt, og sikkerhedsafstanden er 100 meter. Står man for tæt på, kan det koste livet.

Politiet har i løbet af efterforskningen sigtet seks mænd i sagen, som alle er blevet løsladt igen efter at have været anholdt.

Selv om en del af fyrværkeriet er dukket op, så mangler politiet fortsat at finde frem til de farligste luftbomber, skriver Folketidende.dk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip