Går det også langsomt for dig? Sådan vælger du den hurtigste kø i supermarkedet

Puha. Klokken er lidt efter fyraften. Supermarkedet er proppet med skrigende unger, der er sultne, og du løber forvildet rundt og river chokoladebarer og sodavand ud af deres hænder, mens du forsøger at handle ind til aftensmaden - og så åbner himlen sig i en stor åbenbaring, da du når kassen. Men, shit, hvor går det langsomt, og ekspedienten har sådan et ny i job-skilt på.

Det skal aldrig mere gentage sig. Den amerikanske blogger og matematiklærer Dan Meyer mener nemlig, vi sagtens kan undgå langsomme køer i supermarkedet, hvis vi bare tænker os lidt om. Det skriver Expressen ifølge sitet Lifehacked.com.

Dan har lavet en undersøgelse, der konkluderer, at det er mængden af personer og ikke varer, der afgør, hvor lang tid det vil tage at komme igennem. Men quick-kasser med max 15 varer og en hær af mennesker. De er selvsagt umulige at komme igennem, fordi det tager 48 sekunder længere at betjene en ny, mens en ekstra vare kun koster 2,8 sekunder.

Der findes faktisk også teorier, der hævder, at køer til venstre er kortere end dem til højre, fordi de fleste af os oftest orienterer os mod højre. Men det er bare teori. Du kan jo også undgå det hele mest muligt ved at handle stort ind en gang om ugen.

 

Dagens Gossip