Gaderæs gør dansk stjerneskud rasende

25/06/2014 10:24

admin

Nyheder
Selv napper han cyklen, når han skal nogle steder, men i filmen "Lev Stærkt" spiller Cyron Melville den unge fyr Nikolaj, der sammen med barndomskammeraten Martin er fuldstændig besat af fart og biler. Deres fascination og frygtløshed koster en ung pige livet, og det sætter deres venskab, moral og ansvarsfølelse på en alvorlig prøve. - Det, der fangede mig, er, at det jo desværre er et højaktuelt emne. Desværre hører vi gang på gang om ulykker, der sker på grund af fart. Jeg bliver selv enormt rasende, når jeg hører om folk, der har kørt hasarderet i trafikken, fortæller Cyron Melville. Selvom filmen, der er instrueret af Christian E. Christiansen sætter et svært emne på dagsordenen, så har det været essentielt for skuespilleren, at det ikke blev en film, der løfter pegefingre. - Det er ikke en kampagnefilm, og det var vigtigt for mig. Men jeg var aldrig nervøs for, at det skulle blive en belærende film, for Christians force er, at han er rigtig god til at tale til de unge og ikke ned til dem, siger Cyron Melville, der i filmen spiller sammen med Jakob Oftebro og Danica Curcik. I virkeligheden er der ikke meget fartdjævel over skuespilleren, der bor i København og helst vil lade sig transportere på to hjul. - Jeg fik selv først kørekort, da jeg var 26-27 år. Jeg har aldrig rigtig været bilentusiast, jeg kan godt se en pæn bil og især her efter vi har optaget filmen, kan jeg sagtens forstå folks fascination af motorer, men jeg har aldrig haft behov for at køre stærkt eller for det i det hele taget at have en bil. Jeg tager hellere cyklen, og jeg nyder at bo i en af verdens bedste cykelbyer, siger han. "Lev Stærkt" har premiere den 26. juni. Newspaq

Mest læste i dag

Selv napper han cyklen, når han skal nogle steder, men i filmen "Lev Stærkt" spiller Cyron Melville den unge fyr Nikolaj, der sammen med barndomskammeraten Martin er fuldstændig besat af fart og biler.

Deres fascination og frygtløshed koster en ung pige livet, og det sætter deres venskab, moral og ansvarsfølelse på en alvorlig prøve.

- Det, der fangede mig, er, at det jo desværre er et højaktuelt emne. Desværre hører vi gang på gang om ulykker, der sker på grund af fart. Jeg bliver selv enormt rasende, når jeg hører om folk, der har kørt hasarderet i trafikken, fortæller Cyron Melville.

Selvom filmen, der er instrueret af Christian E. Christiansen sætter et svært emne på dagsordenen, så har det været essentielt for skuespilleren, at det ikke blev en film, der løfter pegefingre.

- Det er ikke en kampagnefilm, og det var vigtigt for mig. Men jeg var aldrig nervøs for, at det skulle blive en belærende film, for Christians force er, at han er rigtig god til at tale til de unge og ikke ned til dem, siger Cyron Melville, der i filmen spiller sammen med Jakob Oftebro og Danica Curcik.

I virkeligheden er der ikke meget fartdjævel over skuespilleren, der bor i København og helst vil lade sig transportere på to hjul.

- Jeg fik selv først kørekort, da jeg var 26-27 år. Jeg har aldrig rigtig været bilentusiast, jeg kan godt se en pæn bil og især her efter vi har optaget filmen, kan jeg sagtens forstå folks fascination af motorer, men jeg har aldrig haft behov for at køre stærkt eller for det i det hele taget at have en bil. Jeg tager hellere cyklen, og jeg nyder at bo i en af verdens bedste cykelbyer, siger han.

"Lev Stærkt" har premiere den 26. juni.

Newspaq