Gæst nummer 400.000 i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo satte i går besøgsrekord, hvor man rundede gæst nummer 400.000.

Traditionen tro var der to dage før jul gratis entré i Aalborg Zoo. Og det blev Jeanett Grønberg Andersen, der sammen med svigermor Aase og sønnen Christian på 2 år, blev gæst nummer 400.000.

Det blev fejret. Aalborg Zoos direktør, Henrik Johansen og bestyrelsesformand, Arne B. Schade, tog imod den ”runde” gæst. Og der blev delt gaver ud til den heldige gæst – blandt andet et gavekort til Aalborg Zoo på 5.000 kroner samt en bil, sponsoreret af Nielsen & Pedersen, der stilles til rådighed i en måned.

Hovedgevinsten for sønnen Christian var dog, at de sammen fik lov at navngive Aalborg Zoos nye hun dværgflodhest, som blev opkaldt Nala. Christian var meget interesseret i Nala og næsten ikke til at trække ud anlægget igen.

Allerede med de 400.000 gæster, der altså blev nået lørdag før jul, er Aalborg Zoos besøgstal steget med godt syv procent i forhold til det foregående år. Dermed er haven i 2012 den mest populære zoologiske have uden for København.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip