Gæster om Brødrene Price's restauranter: Dårlig mad og fraværende tjenere

Kokkene Adam og James Price får drøje hug af gæster i deres restauranter.

På brødrenes Facebook-side advarer flere hundrede gæster om, at spise hos Price. Den samme advarsel kører også på anmeldelsessiden Tripadvisor, skriver MetroXpress.

- Vi har en mistanke om, at det var Brdr. Prices tilstedeværelse i den anden ende af restauranten, der affolkede vores ende, fortæller kunden Mogens Julsdorf, der tre gange forgæves forsøgte at bestille kartoffelmos.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det er ikke kun maden, som gæsterne klager over. Også tjenerne virker fraværende til gene for serveringen af den mad, der er både ”dyr og ringe”.

- Det var det mest mislykkede middagsselskab, jeg nogensinde har været til. Og jeg har desværre oplevet nogle meget ringe måltider i mit liv. Der gik to timer, inden vi fik hovedret, skriver kunden Jørgen.

Og så klages der over lange ventetider og for små mængder mad:

Når man tænker på, at de to Pricer ikke ser ud til at være kostforagtere, burde de servere lidt større stykker smørrebrød. Priserne var der jo ikke noget i vejen med, og når man tænker på tre stykker til godt og vel 300 kroner, burde man vel kunne blive mæt, skriver Ole Fischer-Søborg.

Mads Bøttger, der er direktør for restauranterne, undskylder, hvis nogen har haft en dårlig oplevelse. Han tilføjer dog, at langt de fleste kunder er glade.

- Og er der utilfredse kunder, så vil jeg da opfordre dem til at henvende sig til os. Hvis der har været konkrete problemer med mad og service, vil gæsten som udgangspunkt blive kompenseret, slutter direktøren.

 

Dagens Gossip