Gaga nyder gakket ferie

For mange mennesker bliver en rejse til et andet land ikke et indblik i det pågældende lands kultur, fordi de aldrig kommer i kontakt med lokalbefolkningen.

Sådan er det dog ikke for den verdenskendte sangerinde Lady Gaga. Hun nyder for tiden livet på en ferie i Dubai, og indtil videre har hun i den grad fået et indblik i det lokale kulturliv.

- Vi spiste og røg vandpibe midt i ørkenen. Så var der en kvinde, som gav os henna-tatoveringer, og badet i måneskin red vi rundt på kameler. Og vi så en mavedanser, som var sensationelt dygtig. Jeg er fuldstændig overvældet over den venlighed, som folk har vist os, skriver Gaga på Instagram som beskrivelse til et billede, der forestiller den førnævnte henna-tatovering.

Selv om den 28-årige verdensstjerne har tid til at holde ferie i Dubai, har hun dog også været på arbejde i det arabiske land. Hun spillede nemlig en koncert onsdag, som ifølge en opdatering på sangerindens Twitter-profil betød en hel del for hende.

- Gårsdagens optræden i Dubai var et privilegium og en ære. Jeg har ofte bedt til, at jeg kunne komme her og være sammen med jer. Shukran (tak) monstre, jeg elsker jer! skriver Gaga således.

Newspaq