Gaga og Monroes aflagte sko er kæmpe succes

Skrevet af admin

17/01/2015

Mest læste i dag

Hun var en af de første, der i 1950'erne gjorde stiletterne til sit varemærke, og de fleste kvinder drømte om at kunne vrikke med bagdelen på samme måde som idealet Marilyn Monroe.

Også popsangerinden Lady Gaga har i vor tid formået at få kvinderne til at kigge langt efter hende, men nok nærmere på grund af hendes skulpturelle og obskure hæle. 

Brooklyn Museum i New York har siden september vist udstillingen "Killer Heels: The Art of High-Heeled Shoe", som blandt andet udstiller nogle af Gaga og Monroes ikoniske stiletter.

Udstillingen har dog vist sig at være så populær, at museet nu har valgt at forlænge udstillingsperioden indtil 1. marts, selvom det var meningen, at udstillingen kun skulle køre indtil 15. februar.

Det skriver det New York-baserede online-medie DNAinfo.com.

- Der er en bred palet af stiletter, lige fra en Ferragamo-stilet, der har tilhørt Marilyn Monroe, til stilletter, der ligner noget, som kunne være udviklet i et laboratorium, siger udstillingens kurator, Lisa Small, i en video på museets hjemmeside.

Det er ikke første gang, at Marilyn Monroes garderobe bliver udstillet. I 2012 udstillede det italienske modehus Ferragamo, som var Monroes foretrukne, nogle af hendes mest ikoniske kjoler og stiletter.

Se videoen og læs mere om udstillingen her: http://www.brooklynmuseum.org/exhibitions/heels/

Newspaq