Galleri: Basim skød gang i Eurovision i lufthavnen

De rejsende i Københavns Lufthavn bliver i disse dage modtaget som grand prix-stjerner, når de ankommer til Danmark med rød løber, diskokugler og glimmer.

Følg med i alt om Grand Prix'et på Facebook - Klik her

Som indgangen til Danmark benytter Københavns Lufthavn lejligheden til at tage særligt godt imod de mange gæster og give dem en noget anden velkomst end normalt. Danmarks nye vinderhåb, Basim, satte i går festen i gang i ankomsthallen og gav en forsmag på den store Eurovision-finale på lørdag i København.

- Det var en helt speciel oplevelse at synge i Lufthavnen og byde hundredevis af mennesker velkommen til Danmark. Alle blev meget overraskede over, at jeg pludselig stod midt i ankomsthallen og sang ”Cliché Love Song”. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg sent vil glemme, siger Basim.

Brødrene Olsen fortsætter festen

Det er ikke for sent at opleve Eurovision-festen i Københavns Lufthavn, hvor de populære Melodi Grand Prix-stjerner, Brødrene Olsen, i dag synger ”Fly On The Wings Of Love” til glæde for de rejsende og andre, der skulle have lyst at tage forbi lufthavnen.

- Som indgang til Danmark vil vi gerne være med til at byde de mange deltagere, fans og turister velkommen og fejre Melodi Grand Prix som den fest, det er. I dag er Brødrene Olsen klar til at give deres bedste Melodi Grand Prix-numre, så alle – både rejsende og gæster – kan få endnu en musik-oplevelse udover det sædvanlige, siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør for Københavns Lufthavne.

Ankomsthallen i Terminal 3 har siden tirsdag været udsmykket med rød løber, glimmer og diskokugler for at markere feststemningen. Udsmykningen vil vare frem til søndag.

 

Dagens Gossip