Galleri: IBC-elever til tops i landsfinale i økonomispil

Der var stor glæde og begejstring hos Anders Kirkely, Martin Jacobsen, Claus Koch og Michael Trillingsgaard fra 3. hhb i Kolding, da de i fredags røg helt til tops i landsfinalen i økonomispil arrangeret af revisionsfirmaet KPMG og firmaet Welcome Management.

De fire elever præsterede et rekordstort overskud, da de i september lagde en økonomisk strategi for en fiktiv virksomhed i den lokale udgave af KPMG-dysten. Spillet foregik på handelsgymnasiet i Kolding.

Frem til finalen, hvor der skulle afvikles i alt 19 spil rundt i landet, lå de fire som landets bedst placerede hold. I sidste uge, fredag eftermiddag den 8. november, satte de altså trumf på ved at vinde landsfinalen foran syv andre skrappe finalehold.

Men ikke nok med det. Eleverne besejrede også KPMG’s eget hold, som bestod af en partner og fire yngre revisorer, som enten havde afsluttet Cand.merc.aud eller var godt i gang med denne uddannelse.

Det var spiludvikler Keld Nørgaard, Welcome Management, der introducerede eleverne for spillet, som i dagens anledning havde fået en øget sværhedsgrad.

Efter to-en-halv times tænkning og økonomisk strategiarbejde i KPMG´s domicil på Frederiksberg kom Anders Kirkely, Martin Jacobsen, Claus Koch og Michael Trillingsgaard i mål med et flot slutresultat, der sendte dem på sejrsskamlen.

 

Dagens Gossip