Galleri: Neymar og Sanchez strålede i Barca-opvisning

Lionel Messi sidder uden for med en skade, men Barcelona-ekspressen ruller fortsæt gennem Spanien og overvinder al modstand. Lørdag aften gik det udover bundholdet Valladolid, der blev sendt hjem fra Camp Nou med et nederlag på 1-4.

Gæsterne kom endda foran 1-0 på et mål af Javi Guerra efter 10 minutters spil, men allerede fire minutter senere sørgede Alexis Sanchez for udligningen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Stillingen holdt halvlegen, men syv minutter efter pausen brast Valladolids forhåbninger om at få point med hjem, da Xavi Hernandez scorede på et oplæg af en sprudlende Neymar.

12 minutter senere udbyggede Alexis Sanchez føringen med sit andet mål, igen iscenesat af Neymar, inden den dyrt indkøbte brasilianer selv kom på tavlen i 70. minut, hvor han blev spillet fri af Sanchez, der uselvisk valgte at spille bolden videre, selvom han nemt kunne have scoret sit tredje mål.

Med sejren rykker Barcelona nu alene i front i La Liga med otte sejre i lige så mange kampe. Atletico Madrid, der ligner den primære udfordrer til katalanerne i denne sæson, har dog chancen for at komme på omgangshøjde, hvis hovedstadsholdet hjemme besejrer Celta Vigo i søndagens tidlige kamp.

 

Dagens Gossip