Gang i den i Parken: Hundredevis besvimede til Justin Bieber

21/04/2013 10:26

Michael Lauritsen

Nyheder
Da Justin Bieber indtog Parken i aftes klokken 21.33, gik tusindvis af hvinende teenageres helt store drøm i opfyldelse. Men for mange blev koncerten ikke den oplevelse, de havde håbet på. For allerede inden, Justin Bieber sang sin første strofe, var cirka 75 piger besvimet i spænding. Og efter koncerten var flere hundrede piger var besvimet, skriver tv2.dk, som har talt med en samarit. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Selve koncerten sluttede omkring klokken 23.30. Her havde Bieber leveret en koncert, som var stort set identisk med den, han spille i Oslo aftenen før. Justin Biebers indsats i Parken har da også fået blandede ord med på vejen, hvor særligt Ekstra Bladets Thomas Treo har været hård ved den canadiske sangfugl. Justin Bieber spiller i dag koncert i Stockholm, men det er uklart, om popstjernen har overnattet i Danmark.

Mest læste i dag

Da Justin Bieber indtog Parken i aftes klokken 21.33, gik tusindvis af hvinende teenageres helt store drøm i opfyldelse.

Men for mange blev koncerten ikke den oplevelse, de havde håbet på. For allerede inden, Justin Bieber sang sin første strofe, var cirka 75 piger besvimet i spænding. Og efter koncerten var flere hundrede piger var besvimet, skriver tv2.dk, som har talt med en samarit.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Selve koncerten sluttede omkring klokken 23.30. Her havde Bieber leveret en koncert, som var stort set identisk med den, han spille i Oslo aftenen før. Justin Biebers indsats i Parken har da også fået blandede ord med på vejen, hvor særligt Ekstra Bladets Thomas Treo har været hård ved den canadiske sangfugl.

Justin Bieber spiller i dag koncert i Stockholm, men det er uklart, om popstjernen har overnattet i Danmark.