Gangnam-Psy reklamerer for pistacienødder

Manden bag megahittet "Gangnam Style", der er den mest sete YouTube-video nogensinde, bliver en del af årets finale i den professionelle amerikanske fodboldliga - Super Bowl.

Den sydkoreanske hitmager Psy optræder nemlig i en reklame for de grønne pistacienødder.

- Pistacie-mærket er sjovt - ligesom mig, siger Psy i en pressemeddelelse fra Paramount Farms, som ejer nøddefirmaet "Wonderful Pistachios".

- Desuden elsker jeg pistacienødder, og jeg ser godt ud i grønt, tilføjer sangeren.

Super Bowl-finalen spilles 3. februar, og firmaer kæmper normalt om at få reklameplads i løbet af kampen, da begivenheden bliver set af millioner af tv-seere verden over.

Men Super Bowl-reklamer er dyre. Priserne i år er rekordhøje, og tv-stationen CBS sælger angiveligt 30 sekunder på skærmen for mere end fire millioner dollar.

Hitkoreanerens sang "Gangnam Style", hvor Psy danser sin karakteristiske hestedans, har gået sejrsgang verden over, efter at videoen til sangen blev lagt på YouTube i midten af juli. Siden er den blevet set over en milliard gange.

I USA har sangeren blandt andet optrådt ved MTV-prisuddelingen i Los Angeles og i talrige amerikanske talkshows.

Blandt andet lærte han Britney Spears sin hestedans i talkshowet "Ellen". Og Hugh Jackman, som spiller mutanten Wolverine i actionfilmen "X-Men", har også givet sig i kast med Gangnam-Style-trinene.

/ritzau/AFP

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip