Gangsterrapper hepper på kollega: Sådan Uso!

Hvor meget "street credit" får en rapper for at deltage i en dansekonkurrence i primetime? Det spørgsmål besvarer rapperen Clemens med sin seneste statusopdatering på Facebook.

Her proklamerer han nemlig, at rap-kollegaen Uso har hans fulde støtte, når han til efteråret smider hiphopbuksen til fordel for standarddansens strømlinede pressefold.

- Så skal vi se TV fredag aften - sådan Uso, skriver Clemens på sin Facebookprofil, hvor han har delt TV2's eget opslag med annonceringen af Uso som deltager i det populære danseshow.

Den 33-årige rapper fra Aarhus har også selv givet Vild med dans-afsløringen en kommentar med på vejen.

- Nu må vi se, om mine gamle breakdance-kundskaber hjælper mig i denne situation. Jeg skal i hvert fald nok give jer en god griner, lover Uso på sin Facebook.

Til at konkurrere med Uso om seernes og dommernes gunst på dansegulvet er ind til videre annonceret den tidligere sundhedsminister Astrid Krag, skuespillerne Line Kruse, Ditte Ylva Olsen og Paprika Steen samt badmintonspilleren Tine Baun og gymnasten Helge Vammen.

Således mangler der altså stadig at blive annonceret yderligere fem deltagere, hvis feltet skal nå op på samme volumen som i 2013-sæsonen. Værterne for showet, som kører på 11. sæson, er ligesom sidste år Claus Elming og Sarah Grünewald.

Newspaq

 

Dagens Gossip