Gangsterrapper hepper på kollega: Sådan Uso!

Hvor meget "street credit" får en rapper for at deltage i en dansekonkurrence i primetime? Det spørgsmål besvarer rapperen Clemens med sin seneste statusopdatering på Facebook.

Her proklamerer han nemlig, at rap-kollegaen Uso har hans fulde støtte, når han til efteråret smider hiphopbuksen til fordel for standarddansens strømlinede pressefold.

- Så skal vi se TV fredag aften - sådan Uso, skriver Clemens på sin Facebookprofil, hvor han har delt TV2's eget opslag med annonceringen af Uso som deltager i det populære danseshow.

Den 33-årige rapper fra Aarhus har også selv givet Vild med dans-afsløringen en kommentar med på vejen.

- Nu må vi se, om mine gamle breakdance-kundskaber hjælper mig i denne situation. Jeg skal i hvert fald nok give jer en god griner, lover Uso på sin Facebook.

Til at konkurrere med Uso om seernes og dommernes gunst på dansegulvet er ind til videre annonceret den tidligere sundhedsminister Astrid Krag, skuespillerne Line Kruse, Ditte Ylva Olsen og Paprika Steen samt badmintonspilleren Tine Baun og gymnasten Helge Vammen.

Således mangler der altså stadig at blive annonceret yderligere fem deltagere, hvis feltet skal nå op på samme volumen som i 2013-sæsonen. Værterne for showet, som kører på 11. sæson, er ligesom sidste år Claus Elming og Sarah Grünewald.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip