Genoa-træner spionerede på rivaler i buskads

En træner fra Serie A-klubben Genoa er blevet afsløret i spionage af Sampdoria forud for klubbernes intense lokalopgør søndag.

Luca De Pra, der er ungdomstræner i Genoa, er blevet suspenderet i klubben, efter han blev opdaget liggende i et buskads iført camouflagetøj på lokalrivalerne fra Sampdorias træningsanlæg.

Klubben nægter, at det er noget, den har iscenesat, og slår fast, at Luca De Pra har handlet enerådigt. De Pra er nu blevet suspenderet af Genoa.

- Ingen direktør eller medlem af trænerstaben har sendt Luca De Pra, målmandstræner i ungdomsafdelingen, til Sampdorias anlæg for at overvære træningen. Det var et individuelt initiativ, skriver klubben på sin hjemmeside.

Ifølge Gazzatta Dello Sport var det Sampdoria-tilhængere, som bemærkede bevægelse i et buskads og derefter alarmerede klubbens personale. De Pra er lidt af en kultfigur i byen, fordi han er barnebarn af Genoas legendariske målmand Giovanni De Pra, og derfor var han let at genkende for Sampdoria-tilhængere.

Holdleder Giorgio Ajazzone og kommunikationschef Alberto Marangon jagtede efterfølgende De Pra gennem træer og buske. Efterfølgende tager Sampdoria den overbærende og ironiske tone i brug.

- At derbyet er et spørgsmål om nerver, taktik og strategi, vidste vi allerede, men vi havde ærligt talt aldrig forventet, at det kunne udvikle sig til spionage, skriver Sampdoria i en meddelse og fortsætter:

- Det er ligesom Rambo, der gemmer sig i naturen, men han var ikke i stand til at overvinde Sampdorias intelligente kontra-operationer. Der blev dog hverken taget nogen til fange eller efterladt blod i skovbunden. Da han blev jagtet og siden fanget, blev fjendens soldat frigivet og sendt hjem til sin base. Du bør altid tilgive dine fjender, da intet irriterer dem mere, skriver Sampdoria på klubbens hjemmeside.

Slaget om Genova mellem Sampdoria og Genoa udkæmpes søndag aften.

 

Dagens Gossip