George Clooney går i rette med tabloid-avis: I lyver om min svigermor

Når der bliver skrevet, at hans forlovede er gravid, at han går ind i politik eller at hans kommende bryllup skal finde sted i et filmstudie, ignorerer George Clooney det.

Men tidligere på ugen skrev Daily Mail, at stjerneskuespillerens kommende svigermor ikke alene var imod det kommende ægteskab med Amal Alamuddin.

Avisen skrev også, at svigermoderen tilhører en sekt ved navn Druze, som forbyder datteren at gifte sig uden for sekten.

Læs også: Clooney vil straffe fans

Det har fået den verdensberømte skuespiller til at gå i rette med avisen i et åbent brev på USA Today.

“For det første er intet af historien faktuelt sandt. Amals mor er ikke en Druze. Hun har ikke været i Beirut, siden Amal og jeg begyndte at date, og hun er på ingen måde imod vores ægteskab, men det er ikke det, der er problemet,” skriver skuespilleren.

Problemet er derimod, mener George Clooney, at løgnen medfører større problemer. “Uansvarligheden ved at udnytte religiøse uenigheder, hvor de ikke eksisterer, er i bedste fald skødesløst og i værste farligt. Vi har familiemedlemmer over hele verden, og at nogen forsøger at skabe splid i nogen del af verden bare for at sælge aviser burde være kriminelt,” skriver han videre.

Han slutter brevet med en sarkastisk konstatering.

“De må være rigtig stolte.”

Efterfølgende har Daily Mail undskyldt artiklen overfor George Clooney.

 

Dagens Gossip