Gerd Müller hylder Messi

Den tyske fodboldlegende Gerd Müller er ikke alt for ked af at have mistet rekorden for flest antal mål i samme kalenderår til Lionel Messi.

Argentineren scorede søndag aften to gange i FC Barcelonas 2-1-udesejr over Betis i Primera Division og kom op på 86 scoringer for Barcelona og Argentina i 2012 og overtog dermed Müllers rekord, der havde stået i 40 år.

- Min rekord på 85 mål i 60 kampe fra 1972 blev slået af den bedste spiller i verden, Lionel Messi, og jeg er glad på hans vegne, siger Müller ifølge en talsmand fra tyskerens tidligere klub Bayern München.

- Jeg håber, at Messi scorer et mål eller to mere i de resterende kampe i 2012, og at hans rekord kommer til at stå i de næste 40 år, lyder det fra Müller.

Messi er indehaver af en masse rekorder efterhånden. Han har vundet Ballon d'Or som verdens bedste spiller tre gange i træk og er favorit til at vinde den for fjerde gang på stribe, når kåringen for 2012 finder sted i januar.

I sidste sæson scorede han hele 50 mål i Primera Division, hvilket også er rekord for flest antal mål i samme sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip