Gerrard håber at kunne løfte FA Cuppen en sidste gang

Skrevet af admin

06/01/2015

Dagens topnyheder

En finalesejr i en af de to engelske pokalturneringer er nok Steven Gerrards eneste mulighed for at afslutte sin karriere hos Liverpool med endnu et trofæ.

I ligaen er Liverpool langt efter de førende hold, men i både Liga Cuppen og FA Cuppen er klubben fortsat med.

Og tilhængere og medspillere kan takke Gerrard for, at holdet fortsat lever i den mest prestigefyldte af de to turneringer.

Han stod for begge Liverpools mål i mandagens 2-1 sejr mod Wimbledon i FA Cuppens tredje runde.

Gerrard meddelte fredag, at han til sommer forlader Liverpool, og efter aftenens kamp forklarede han, hvor meget det betyder for ham fortsat at være med i FA Cuppen.

- Hvis jeg ikke var her for at spille med det her hold, så ville jeg nok se til fra tilskuerpladserne. Jeg ved, hvilken betydning det har for hver eneste tilhænger, sagde Gerrard efter kampen til BBC Sport.

Den 34-årige englænder, der i 2001 og 2006 var med til at vinde FA Cuppen, vil gøre alt for at løfte trofæet en sidste gang.

- Jeg har altid elsket turneringen. Det her bliver sidste gang, jeg deltager i den, så jeg vil forsøge at få det meste ud af det og forsøge at gå hele vejen, siger han.

Steven Gerrard bragte Liverpool foran med et kraftfuldt hovedstød, og sejrsmålet satte han ind på klassisk vis direkte på frispark.

- Vi forventede, at de ville give os kamp til stregen. Det er det smukke ved FA Cuppen, siger han.

I næste runde møder Liverpool på hjemmebane Bolton, der spiller i den næstbedste række.

Senere i januar er Chelsea modstanderen i semifinalen i Liga Cuppen.

/ritzau/