Ghana overvejer ung FCK-komet til Africa Cup of Nations

FC København må muligvis undvære klubbens stærke midtbanespiller Daniel Amartey i forberedelserne til forårets kampe i Superligaen.

Den 20-årige spiller er blevet udtaget til Ghanas foreløbige trup til Africa Cup of Nations, der spilles fra den 17. januar til den 8. februar næste år i Ækvatorial Guinea. Amartey har endnu sin debut til gode for Ghana.

Også den tidligere FC Nordsjælland-spiller Enoch Kofi Adu er udtaget til den 31-mand-store trup, der senere vil blive skåret ned til 26 spillere. Adu optræder i øjeblikket for Malmö FF i svensk fodbold.

Mens der er blevet plads til Amartey og Adu, så har Ghanas landstræner Avram Grant set bort fra AC Milan-spillerne Sulley Muntari og Michael Essien samt Schalkes Kevin-Prince Boateng.

Africa Cup of Nations giver ofte en del panderynker i flere europæiske klubber, da kampen om det afrikanske mesterskab foregår på et tidspunkt, hvor der er fuldt program i flere ligaer i Europa.

Superligaen starter op igen den 20. februar. FC København er otte point efter topholdet fra FC Midtjylland inden forårets 16 spillerunder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip