Gidseltager fængslet i 13 dage

16/04/2013 20:10

BNB

Nyheder
Manden, der i forvejen sidder fængslet, dømt for vold, er blevet sigtet for frihedsberøvelse, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. Dommeren har nedlagt navneforbud i sagen for både gerningsmanden og gidslet, mens politiet i de kommende uger efterforsker sagen.Ifølge bt.dk tog manden sin medfange som gidsel for at få hjælp til at forlade bandemiljøet. Hidtil skulle han være blevet nægtet at blive en del af de såkaldte exitprogrammer, som hjælper tidligere bandemedlemmer med at forlade miljøet.Den 34-årige hævder ifølge bt.dk, at han på forhånd havde indgået en aftale om gidseltagningen med sin medfange for at sætte fokus på sin situation.BNB

Mest læste i dag

Manden, der i forvejen sidder fængslet, dømt for vold, er blevet sigtet for frihedsberøvelse, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. Dommeren har nedlagt navneforbud i sagen for både gerningsmanden og gidslet, mens politiet i de kommende uger efterforsker sagen.

Ifølge bt.dk tog manden sin medfange som gidsel for at få hjælp til at forlade bandemiljøet. Hidtil skulle han være blevet nægtet at blive en del af de såkaldte exitprogrammer, som hjælper tidligere bandemedlemmer med at forlade miljøet.

Den 34-årige hævder ifølge bt.dk, at han på forhånd havde indgået en aftale om gidseltagningen med sin medfange for at sætte fokus på sin situation.

BNB