Gidseltager i Paris stiller krav om mistænkte brødre

En gidseltager i et jødisk supermarked i det østlige Paris truer med at dræbe gidslerne, hvis politiet i byen Dammartin-en Goële stormer den bygning, hvor de to eftersøgte brødre for Charlie Hebdo-massakren har forskanset sig, ligeledes med mindst et gidsel.

Det oplyser politiet i Paris til avisen Le Figaro.

En embedsmand siger til franske medier, at der er mindst fem gidsler i supermarkedet, og at der en "klar forbindelse mellem gidseltagningen i det jødiske supermarked i det østlige Paris og gidseltagningen nordøst for Paris."

Den 32-årige Amedy Coulibaly, der er eftersøgt for at have dræbt en kvindelig politibetjent torsdag, menes at være gidseltageren i supermarkedet.

Han kender ifølge politiet de to Kouachi-brødre, som det franske politi har omringet i byen Dammartin-en Goële- 40 kilometer nordøst for Paris.

De mistænkte Cherif Kouachi og Said Kouachi, der er eftersøgt for at stå bag Charlie Hebdo-massakren med 12 dræbte onsdag, har forskanset sig og angiveligt taget mindst et gidsel, der er taget til fange i en virksomhed, som producerer reklamer og tryksager.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip